Van harte welkom bij Bed & Breakfast Hoeve Zandbelt te Stokkum.

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij B&B Hoeve Zandbelt  de volgende huisregels.

Algemeen

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij B&B Hoeve Zandbelt zal overnachten.

Indien u de wens heeft om met kinderen bij B&B Hoeve Zandbelt te overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken met de gastheer of -vrouw teneinde hun in de gelegenheid te stellen om met een passend voorstel te komen, voor wat betreft de indeling en de kosten. In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld.

Maximale bezetting kamers
B&B Hoeve Zandbelt heeft de beschikking over één vierpersoonskamer.

De kamer is geschikt voor een maximale bezetting van 4 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan vier personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. In overleg kan een kind bij u op de kamer slapen met een kinderbed.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal B&B Hoeve Zandbelt per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastheer of -vrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de B&B.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw voor de weekendboeking, op zaterdag een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 11:00 uur.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt B&B Hoeve Zandbelt u € 100,00 in rekening.

Ontbijt
Als u gebruikmaakt van de ontbijtservice, zorgen we dat er iedere morgen een vers ontbijt voor u klaarstaat. Het ontbijt wordt bezorgd aan de voordeur van de B&B zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust van kunt genieten. Het ontbijt staat iedere morgen op het door u gewenste tijdstip voor u klaar.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B Hoeve Zandbelt de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B Hoeve Zandbelt.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Hoeve Zandbelt geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen plekken op het terrein. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastheer of -vrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Hoeve Zandbelt. Parkeren op het terrein bij B&B Hoeve Zandbelt is op eigen risico. B&B Hoeve Zandbelt is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid
B&B Hoeve Zandbelt vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de bewoners en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op het erf/tuin en het terras.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk, oud papier of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren
Het meenemen van uw hond kan alleen in overleg. Hier zal bepaald worden of het mogelijk is om uw hond mee te nemen naar onze Bed & Breakfast. We stellen strikte eisen aan het gedrag van uw hond.
Hiervoor wordt €15,- in rekening gebracht. Als u uw hond heeft meegenomen voor uw verblijf bij onze B&B, houd u er dan rekening mee dat de hond aangelijnd moet zijn als deze over ons terrein loopt. Daarnaast is het niet de bedoeling de tuin of het erf te gebruiken als hondenuitlaatplaats. We vragen u uw hond uitgelijnd uit te laten buiten ons terrein en hondenpoep op te ruimen en te deponeren bij het afval. Laat uw hond absoluut niet uit in de weilanden naast onze B&B, dit is voer voor de koeien en zeer slecht als dit verwerkt wordt tot kuilvoer. Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Roken
Bij B&B Hoeve Zandbelt is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten bij het restafval.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B Hoeve Zandbelt ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet
B&B Hoeve Zandbelt biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B Hoeve Zandbelt als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B Hoeve Zandbelt het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade
B&B Hoeve Zandbelt is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij B&B Hoeve Zandbelt.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.