Bed & Breakfast

We zullen openen voorjaar 2021

Kom heerlijk overnachten bij ons in het landelijke Markelo. 

Kenmerkend voor onze hoeve is de ongedwongen sfeer, de rust en de gemoedelijkheid. Een langer verblijf is bij ons ook heel goed mogelijk. Wil je 's ochtends wakker worden en ontbijten tussen de alpaca's? Ook dat kan!

Wil je tot rust komen dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de tuin hebben we een paar gezellige zitjes vanwaar u heerlijk kunt genieten van onze dieren (alpaca's, ezels en pony's) en de zonsondergang over de weilanden. 

De boerderij is gelegen op een ideale locatie voor kinderen om zich te vermaken of om een heerlijke wandeling te maken met de hond. Voor de fietsliefhebbers zijn er volop mogelijkheden in de omgeving. Je fiets kan veilig gestald worden in de schuur!

Onze boerderij is niet ver van de snelweg A1. Op korte afstand vind je onder andere natuurgebied de Holterberg. 

Alpaca experience en wandelingen tijdens uw verblijf in onze B&B

Tijdens een alpaca experience ga je met de "boer" mee naar de weides of het binnenverblijf en mag je de dieren uitgebreid aaien en voeren. Een beetje geduld en ze eten zelfs uit je hand. Of maak je liever een wandeling met de lieve beestjes? Een unieke ervaring voor jong en oud! Tijdens de wandeltocht maak je af en toe een korte stop waarbij de boer je alle leuke weetjes over deze dieren vertelt. Natuurlijk krijg je ook genoeg tijd voor het maken van vele foto’s!