Beste hondenbezitter,


Alle honden die bij ons verblijven, voelen zich snel thuis: ze komen blij aan, gaan blij weer naar huis en komen graag terug. Honden zijn welkom
voor een korte of lange vakantie of een dagverblijf. Om dit zo veilig en rustig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels opgesteld.


Huisregels
Houdt u zich svp aan de haal- en brengtijden. Buiten deze tijden is het lastiger om u te ontvangen, bent u onverhoopt te laat dan horen we dit graag d.m.v. een telefoontje. U dient uw hond bij de ingang af te geven en weer op te halen. 
Vergeet het paspoort van de hond niet mee te nemen, uiteraard met daarin de geldige inentingen.
Ook dient uw hond ontvlooit en ontwormt te zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de hond geen klitten heeft en dus een verzorgde vacht.
Voer van de hond graag aanleveren in een afgesloten voerton of bakje(s).
Natuurlijk is het mogelijk dat de hond een eigen mand, kleed of speeltje mee mag brengen, graag zelfs.

Als uw hond medicijnen en/of dieetvoer krijgt, geen probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen

Bij twijfel over de gezondheid van uw hond tijdens het verblijf zal altijd onze dierenarts geraadpleegd worden. Eventueel gemaakte dierenartskosten tijdens het verblijf worden aan u doorberekend.

 

Aansprakelijkheid
Het verblijf van uw hond bij Hoeve Zandbelt is op eigen risico.  Hoeve Zandbelt is niet aansprakelijk voor onvoorziene kosten aan uw hond of meegebrachte spullen. 

Volgens de wet blijft u aansprakelijk voor uw huisdier, ook al verblijft uw huisdier in een dierenpension of bij ons als oppasservice. Indien uw huisdier tijdens een verblijf in ons pension schade veroorzaakt aan wie of wat dan ook, dan komen deze kosten dus voor uw rekening danwel verzekering. 

 

Honden die niet toegestaan worden

Honden met ongeldige entingen.
Honden in een slechte conditie.
Honden met besmettelijke ziektes of aandoeningen.

Kennismaking

Als u overweegt uw hond bij ons onder te brengen bent u van harte welkom voor een kennismaking en bezichtiging van Hoeve Zandbelt. We maken graag de tijd voor u. Een afspraak hiervoor maken kan via het contactformulier


Betaling
Uw geboekte periode dient bij het brengen van uw hond(en) contant of per bank (zie onderstaande gegevens) vooruit betaald te worden.
U kunt bij ons niet pinnen, wel is het mogelijk het bedrag te voldoen middels een betaalverzoek of tikkie.
IBAN: NL61 BUNQ 2046 9730 89

De dag waarop uw hond gebracht en gehaald wordt rekenen wij als verblijfsdag.
De dag van brengen wordt altijd volledig berekend. Wordt uw hond in de ochtend
opgehaald dan brengen wij daarvoor een halve dag in rekening.

Dagindeling voor de hond
Uw hond wordt twee á drie keer per dag gevoerd. Eigen voer is een pré (alle voer is mogelijk; brokken, vers vlees).
Tegen kostprijs kunt u ons eigen voer kopen. Tussen de middag en in de avond krijgen de honden een snack.
De honden gaan zo vaak en lang als mogelijk lekker naar buiten. Ze kunnen zich uitleven op het speelveld en los op het afgesloten erf . Uitlaten doen we minimaal 2 keer per dag, uiteraard worden de honden ook nog uitgelaten in de avond.
Wij proberen het verblijf voor uw hond zo aangenaam mogelijk te maken en passen onze werkwijze geheel aan uw hond aan.

Mochten we U telefonisch niet direct te woord kunnen staan, spreekt u dan een bericht in op de voicemail of stuur een berichtje via Whatsapp (Een Whatsappberichtje gaat meestal sneller en heeft dan ook onze voorkeur).